Det nærmer seg NM, et av sesongens høydepunkter for oss i Bruksmusikken. Vi øver og øver og gleder oss skikkelig til å spille i Olavshallens store sal. 

I år spiller vi "Out of nowhere" av Rolf Rudin og "Godspeed!" av Stephen Melillo. To svært ulike stykker som vi håper og tror vi kan spille på en slik måte at vi viser fram de gode kvalitetene vi har i korpset. 

Blåsecadenza i Maihaugsalen 12. november 2017. 

Tirsdag 6. mars er vi så heldige at vi har blitt invitert til å spille Før-NM-konsert i Maihaugsalen sammen med Fåberg Musikkforening, Ringsaker Janitsjar og Kolbu Janitsjarkorps. Maihaugsalen er en av innlandets beste saler å spille i, og det er veldig fint å ha spilt NM-stykkene der før vi skal i ilden i Olavshallen. "Out of nowhere" er så langt vi vet ikke blitt fremført i Norge tidligere, så det er altså duket for en aldri så liten norgespremiere denne kvelden. Arrangør er Fåberg Musikkforening, og konserten er av økonomiske grunner kun åpen for deltakerne siden det koster en liten formue ta inn publikum i Maihaugsalen. 

Søndag 11. mars deltar vi i Hedmark- og Opplandsmesterskapet. Denne gangen foregår det på Gran i Hadeland Kultursal. For oss er dette et steg på veien mot NM som er vårt store mål, men det skader selvfølgelig ikke å gjøre det godt i lokale konkurranser også. Vi spiller kl 11:40 og håper på masse publikum i salen! 


Hedmark- og Opplandsmesterskapet 2017. 

Torsdag 15. mars setter vi nesa mot Trondheim for siste finpuss og forberedelser før vi skal på scenen kl 20:52 fredag 16. mars. Konkurransen streames på NMF sin side på Livestream - så ikke fortvil om du ikke har mulighet til å være i salen. 

Vi høres!